Hoppa till innehåll

Nu söker vi band till Demoveckan

Demoveckan är tillbaka!

Vi dammar av det här gamla succékonceptet. Det kom en pandemi i vägen men nu har folk bett på sina bara knän för att Demoveckan ska komma tillbaka. Och här är den!

Tillsammans med Teknikeralliansen Dalarna slår vi nu upp portarna till en Demovecka upphackad på två helger och som den här gången riktar sig till band i Dalarna.

Vi erbjuder band från Dalarna en chans att helt kostnadsfritt spela in sin musik i en professionell inspelningsstudio med producent och tekniker.

Varje band får en dag på sig att spela in en demo på en egen låt. Ditt band kopplas ihop med en producent/tekniker som vet hur din musik ska låta. Det spelar ingen roll om ni spelar death metal eller om du vill spela in en låt till Melodifestivalen – våra tekniker och producenter kan det mesta. Kom ihåg att det är demos som spelas in under Demoveckan. Ni har alltså endast tillgång till studion under en dag och ska hinna spela in all på den tiden.

Demoveckan pågår den här gången uppdelat på två helger (30/11-1/12 samt 6/12-8/12) i Valley Sound Studio i Borlänge. Den här gången riktar vi oss endast till er som spelar i band – Demovecka för soloartister kommer. Urvalet av vilka som får spela in görs av Dalapop tillsammans med Teknikeralliansen.Vi vill gärna ha deltagare från hela länet och erbjuder kostnadsutjämnande resestöd till band som har en bit att åka.

Intresserad? Skicka en intresseanmälan med info om dig och din musik och gärna en enkel demoversion av låten. Ljudkvalitén spelar ingen roll. Skriv också gärna om det är någon av dagarna som ni inte kan. Deltagande är helt gratis.

Vi tar emot anmälningar fram till 1 november. Anmäl dig genom att mejla ansokan@dalapop.se eller skriv till dalapopsweden på Instagram.